Ik geef niet op! Livestream (uniquement en néerlandais)

FAIRWORK Belgium - Ik Geef Niet Op

Livestream – Woensdag 27 januari 2021 om 20u15

Op woensdag 27 januari 2021 organiseert Paljas Producties een bijzondere LIVESTREAM presentatie van het toneelstuk Ik geef niet op!

**Thuis bekijken met uw gezin! (ook geschikt voor kinderen vanaf 15j)**

Het toneel is een monoloog gebaseerd op de acht waargebeurde verhalen à huishoudpersoneel die eerst verschenen in onze kookboek Onze (Ge)Rechten (uniquement disponible en néerlandais) dat volledig geschreven werd door de dames die deelnemen aan ons empowermentsproject FAIRWORK Belgium for Domestic Workers.

Het toneel vertelt het verhaal van Esmeralda die Ecuador verliet om hier een betere toekomst op te bouwen. Ze heeft een droom, maar de realiteit is anders. Ze stort zich op haar ‘integratie’ en leert de taal. Zo vindt ze na een tijd een job als huishoudster. Met haar magere inkomen als ‘domestica’ hoopt ze haar familie in Ecuador te kunnen ondersteunen. Ondertussen probeert ze alles in orde te brengen om wettig in het land te verblijven. Zal zij ooit volledig aanvaard worden? Zal zij haar ambities kunnen waarmaken?

Ondanks de ernstige inhoud is de voorstelling zeer toegankelijk gebracht via een luchtige invalshoek (een kookles) !

Een unieke inkijk in het leven van duizenden huisarbeidsters zonder papieren in België. Een kennismaking met de wereld van migratie Een harde wereld. Een dagelijkse overlevingsstrijd.

Vertolking: Muriel Baets

Regie: Rikkert van Dijck

Auteur: Guy Bernaert

Paljas Producties vzw

Livestream: woensdag 27 Januari 2021 om 20u15 – duurtijd 1u15min

Prijs: 15 Euro

meer info: www.paljas.be of tel. 03/888.22.60  

Bestel dit document